Una de Remolatxa!

Aquí teniu la recepta per degustar una excel·lent remolatxa agredolça:

Ingredients:

  1. 1kg de remolatxa
  2. 1/2 l. de vinagre de poma
  3. 1/4 kg de sucre.

Elaboració:

  1. Pelarem i tallarem la remolatxa a dauets de, mes o menys, un centímetre.
  2. Bullirem la remolatxa amb el vinagre de poma i el sucre fins que la remolatxa estigui al nostre gust. Hi ha qui li agrada que estigui mes tova, hi ha qui li agrada mes cruixent, tot i que convé que el suc redueixi per que quedi una mica concentrat.
  3. Un cop bullit i fred el guardarem la remolatxa i el suc a la nevera amb un pot de vidre.
  4. A l’hora fe fer una amanida posarem els dauets bullits per sobre i amanirem amb el suc.

Esperem que ho proveu i que us agradi. Es una manera diferent de degustar la remolatxa. Bon profit!

Aquesta entrada ha esta publicada en Agricultura Ecològica, Productes de Temporada, Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Una de Remolatxa!

  1. merce ha dit:

    aquesta recepta es del Ton. Gràcies Ton¡¡

Deixa una resposta a merce Cancel·la la resposta