Crema de Calçots

Aquí teniu una recepta més, aquest cop de la crema de calçots, esperem que os agradi!

Ingredients per a 4 persones :

  1. 4 patates
  2. uns 36 calçots
  3. 75g d’ametlla marcona crua

Procediment

  1. Es pelen i renten els calçots i les patates
  2. Es tallen a troços.
  3. Es sofregeix una mica el calçot, s’afegeix la patata i sal al gust, es cobreix d’aigua i es deixa bullir.
  4. Es torren les ametlles en una paella amb una mica d’oli i sal, quan estan torrades es posen a l’olla on hi ha els calçots i les patates.
  5. Es deixa bullir fins que els calçots i les patates estan ben fets.
  6. Es tritura i es menja.
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s