Pomes i Sucs

En Ricard, el productor de pomes ens ha enviat una explicació dels diferents tipus de pomes i del seu suc de poma artesanal, productes que es poden demanar des de la PACA

Algunes dades per saber en quin punt menjar les fruites:

Gala, ja està al punt per menjar

Golden, anar menjant les que es van posant grogues

Verda donzella, varietat antiga de bona conservació , estat de maduració optim al mes de Gener, ja es pot començar a menjar les que es van posan mes grogues

Comiols, varietat trobada al port de Comiols bona conservació, estat optim de maduració al Gener, ja es pot començar a menjar les que es van posan mes grogues

Normanda, varietat antiga de bona conservació, estat de maduració optim al mes de Gener, ja es pot començar a menjar les que es van posan mes grogues

Fuji, bona conservació, estat de maduració optim al mes de Gener, ja es pot començar a menjar les que es van posan mes grogues

Flor d’Hivern, pera excel·lent per a fer al forn en qualsevol estat, per menjar a taula tenen que estar molt grogues, consumir abans del mes d’Abril.

Malacara, varietat antiga de pera d’hivern de taula, es consumeixen quan es posen grogues pero abans de que s’alloquin

Bona Lluisa, varietat antiga de pera de taula, es tenen que menjar ja, abans de Nadal.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Agricultura Ecològica, Pomes, Productes de Temporada, Productors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s