Recepta de Col·liflor

Ara, estem a la temporada de Tardor-Hivern, i un dels productes estrella, es la col·liflor. Os oferim una recepta:

Col·liflor amb fruits secs

Ingredients per quatre persones

  • Una col·liflor
  • Dues patates
  • Un gra d’All
  • Fruits secs al gust(dues o tres cullerades)
  • Una cullerada de Pebre Vermell
  • Deu cullerades d’Oli d’oliva
  • Sal
  1. Tallem la col·liflor en rams petits, la fem bullir al gust(entre vint i trenta minuts). Escórrer i reservar.
  2. Coure les patates tallades en daus a part. 
  3. Torrar els fruits secs sense oli.
  4. Posar-los en un tovalló i esmicolar-los amb el corró.
  5. Escalfar l’oli i fregir l’all, tallat a làmines fins que quedi daurat.
  6. Traieu la paella del foc i afegiu-li el pebre vermell tot remenant i deixeu-lo reposar.
  7. Colar l’oli i afegir els fruits secs. Aboqueu-lo sobre la col·liflor i les patates calentes.

Que us vingui de gust!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Productes de Temporada, Productors, Receptes, Temporada Tardor-Hivern. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s